Jocuri Scoala De Soferi Pe Taxi


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Scoala De Soferi Pe Taxi

Descriere: Omer tocmai a fost concediat, iar acum isi cauta alt loc de munca. S-a gandit ca ar fi bine sa lucreze ca si taximetrist. Insa, nu este chiar asa de usor precum a gandit el, deoarece trebuie sa treaca mai intai un examen. Ajuta-l pe Omer sa treaca examenul si sa poata deveni taximetrist.
Control: Pentru a juca acest joc se folosesc sagetile de la tastatura si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Scoala De Soferi Pe Taxi doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Scoala De Soferi Pe Taxi - Jocuri pentru copii

Scoala De Soferi Pe Taxi Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Scoala De Soferi Pe Taxi pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Scoala De Soferi Pe Taxi este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Scoala De Soferi Pe Taxi, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Pezo, Jocuri pezo, Jocuri noi, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri gratis, Jocuri scoala de conducere, Jocuri scoala conducere, Jocuri taxi, Jocuri cu taxi, Jocuri amuzante, Jocuri distractive,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Scoala De Soferi Pe Taxi pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games