Jocuri Scoala Pe Autobuz


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Scoala Pe Autobuz

Descriere: Scoala de conducere pe autobuz este un joc captivant. Misiunea ta este de a ridica copiii din statia de autobuz din zona indicata. Trebuie sa ai rabdare pana copiii urca si coboara din autobuz. Termina toate cele 20 de niveluri pentru a obtine un permis de conducere pe autobuzul scolii.
Control: Acest joc se joaca folosind sagetile de la tastatura si tasta "SPACE".
Publicitate

Jucati acum Scoala Pe Autobuz doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Scoala Pe Autobuz - Jocuri pentru copii

Scoala Pe Autobuz Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Scoala Pe Autobuz pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Scoala Pe Autobuz este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Scoala Pe Autobuz, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri noi, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri autobuz, Jocuri cu autobuz, Jocuri scoala conducere, Jocuri scoala de conducere, Jocuri masini, Jocuri cu masini, Jocuri condus, Jocuri permis de conducere,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Scoala Pe Autobuz pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games