Jocuri Scoate Apa Animalelor


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Logice > Scoate Apa Animalelor

Descriere: In acest joc, mai multe animale si plante mor din cauza ca nu au apa. Insa, s-a gasit un curajos care sa scoata apa din pamant si nimeni sa nu mai moara. Acest curajos este insusi domnul Elefant! Cu toate ca domnul Elefant este foarte puternic, totusi are nevoie de ajutor din partea ta, pentru ca mai este o problema la tevile care conduc apa pana la animale si la plante. Afla care este problema si rezolv-ocat mai repede!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Scoate Apa Animalelor doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Scoate Apa Animalelor - Jocuri pentru copii

Scoate Apa Animalelor Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Scoate Apa Animalelor pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Scoate Apa Animalelor este un joc din categoria Jocuri Logice unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Scoate Apa Animalelor, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu animale, Jocuri animale, Jocuri cu apa, Jocuri apa,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Scoate Apa Animalelor pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games