Jocuri Securizeaza Puntea


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Securizeaza Puntea

Descriere: Daca esti amator de jocuri de actiune atunci cu siguranta nu trebuie sa il ratezi pe acesta! In acest joc trebuie sa coordonezi o interventie de urgenta. Pe ocean, in larg, se dezlantuie o furtuna groaznica si echipajul unui vas a cerut ajutorul autoritatilor. Ei mai au foarte putin timp si se vor scufunda. Datoria ta este sa duci la fata locului un elicopter cu o trupa special pregatita pentru situatii de urgenta de felul acesta si sa salvezi echipajul de la bordul vasului. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Securizeaza Puntea doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Securizeaza Puntea - Jocuri pentru copii

Securizeaza Puntea Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Securizeaza Puntea pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Securizeaza Puntea este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Securizeaza Puntea, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri cu elicoptere, Jocuri elicoptere, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pentru baieti, Jocuri baieti, Jocuri de baieti, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Securizeaza Puntea pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games