Jocuri Seful Traficului Aerian


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Avioane > Seful Traficului Aerian

Descriere: In acest joc tu esti seful traficului aerian si ghidezi atat avioane cat si elicoptere pentru o aterizare n conditii de siguranta. Pastreaza-ti calmul si nu lasa numerele sa te copleseasca, dar mai presus de toate, ai grija sa nu aiba loc accidente pe aeroport.
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Seful Traficului Aerian doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Seful Traficului Aerian - Jocuri pentru copii

Seful Traficului Aerian Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Seful Traficului Aerian pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Seful Traficului Aerian este un joc din categoria Jocuri Cu Avioane unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Seful Traficului Aerian, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri gratis, Jocuri on line, Jocuri noi, Jocuri aeroport, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri trafic aerian, Jocuri cu trafic aerian,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Seful Traficului Aerian pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games