Jocuri Servim Inghetata


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Servim Inghetata

Descriere: Bunica Mirela mi-a daruit in dar o reteta speciala pe care doar bunica o stia. Este asa de delicioase incat nu te poti abtine sa nu termini toata inghetata din bol.Asa ca m-am hotarat sa o fac si eu.Dar voi avea nevoie de putin ajutor la bucatarie.Punerea ingredientelor in ordine.Ajuta si tu la prepararea inghetatei ca sa iasa una delicioasa!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Servim Inghetata doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Servim Inghetata - Jocuri pentru copii

Servim Inghetata Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Servim Inghetata pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Servim Inghetata este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Servim Inghetata, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri noi, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu mancare, Jocuri cu bucatari, Jocuri pezo, Jocuripezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Servim Inghetata pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games