Jocuri Shopping Rapid


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Barbie > Shopping Rapid

Descriere: A venit momentul sa faci rapid cumparaturile . Trebuie sa umblii in magazine si sa gasesti lucrurile ce ti-au fost date pe o lista, lucruri pe care va trebui sa le gasesti cat mai repede , inainte ca timpul impus sa se termine . Va trebui sa iei toate magazinele din oras la cotrobait, pana ce vei lua lucrurile care-ti plac . Un shopping rapid, intr-un nou mod, cat de cat placut , si foarte foarte exictant.
Control: Foloseste mouse-ul pentru a intra in magazinul dorit , si pentru a alege cele necesare , care se afla in partea dreapta .
Publicitate

Jucati acum Shopping Rapid doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Shopping Rapid - Jocuri pentru copii

Shopping Rapid Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Shopping Rapid pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Shopping Rapid este un joc din categoria Jocuri Barbie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Shopping Rapid, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de facut cumparaturi, Jocuri cu shopping, Jocuri de facut shopping, Jocuri shopping fete,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Shopping Rapid pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games