Jocuri Sim Taxi 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Sim Taxi 2

Descriere: O noua zi prin metropola a inceput , o zi in care trebuie sa cauti din nou clienti pe care o sa-i transporti cu taxiul tau . Aceste jocuri cu taxiuri implica o strategie pe care trebuie sa o aplici pentru a-ti atrage cat mai multi clienti . Pentru a-i mulumi pe clienti , si astfel sa mai revina la taxiul tau , va trebui sa-i duci la destinatie intr-un timp cat mai rapid , fara sa lovesti masina taxi, si sa le faci mai toate preferintele .
Control: Pentru a conduce taxiul, trebuie doar sa folosesti tastele directionale . Cum vei sti cand ai de luat un nou client ? Iti va aparea un cerc de culoare verde, vei intrat in acel cerc, dupa care il duci pe client la destinatia ceruta . Pentru a claxona in timp ce conduci , vei folosi tasta H , pentru a schimba radioul tasta R iar pentru a face plinul la masina , tasta SPACE.
Publicitate

Jucati acum Sim Taxi 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Sim Taxi 2 - Jocuri pentru copii

Sim Taxi 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Sim Taxi 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Sim Taxi 2 este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Sim Taxi 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu taxi, Jocuri cu taxiuri, Jocuri sim taxi, Jocuri de transportat oameni, Jocuri de strategie, Jocuri de condus taxiuri,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Sim Taxi 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games