Jocuri Skeet Shoot


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Skeet Shoot

Descriere: Te afli la casa ta de vacanta si ai decis ca este timpul sa te relaxezi. Pentru tine cel mai relaxant lucru este sa lucrezi putin la perfectionarea abilitatilor tale la capitolul trasul cu pusca. Incearca sa tintesti la fix, iar cand esti sigur apasa cu incredere pe tragaci. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul si tasta "SPACE" pentru a reincarca arma
Publicitate

Jucati acum Skeet Shoot doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Skeet Shoot - Jocuri pentru copii

Skeet Shoot Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Skeet Shoot pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Skeet Shoot este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Skeet Shoot, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri pentru baieti, Jocuri de baieti, Jocuri baieti, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri cu pusca, Jocuri pusca, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Skeet Shoot pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games