Jocuri Snack Sue


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Pentru Fete > Snack Sue

Descriere: Dupa o saptamana lunga la scoala, Sue s-a gandit sa sarbatoreasca faptul ca a sosit weekend-ul si tocmai de aceea si-a invitat toti prietenii la o mica gustare. Ea insa, are nevoie de ajutorul tau pentru a creste cartofii pe care apoi sa ii prepare. Pentru a creste cartofi ea trebuie sa ude plantele acestora si sa le ingrijeasca. Dupa ce culegi cartofii trebuie sa ii pui pe un grill, dar, ai grija sa nu ii lasi prea mult pe carbuni pentru ca s-ar putea sa ii arzi. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Snack Sue doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Snack Sue - Jocuri pentru copii

Snack Sue Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Snack Sue pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Snack Sue este un joc din categoria Jocuri Pentru Fete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Snack Sue, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri sue, Jocuri cu sue, Jocuri cu mancare, Jocuri mancare, Jocuri cu gradina, Jocuri gradina, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Snack Sue pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games