Jocuri Sofer In Armata


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Actiune > Sofer In Armata

Descriere: Sergent, este nevoie de tine pe campul de lupta. Exerseaza-ti cat de mult poti abilitatile de sofer si treci la treaba. Nu uita ca nu va fi usor, vei conduce un AK-47 cu mitraliera si lansator de rachete, asa ca ai multa grija! Nu-i lasa pe inamici sa scape! Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul, tasta "SPACE" si tastele "W", "A", "S" si "D"
Publicitate

Jucati acum Sofer In Armata doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Sofer In Armata - Jocuri pentru copii

Sofer In Armata Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Sofer In Armata pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Sofer In Armata este un joc din categoria Jocuri De Actiune unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Sofer In Armata, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu armata, Jocuri armata, Jocuri de condus, Jocuri sofer, Jocuri cu sofer, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri impuscaturi, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Sofer In Armata pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games