Jocuri Soferul Beat


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Soferul Beat

Descriere: Alex tocmai a fost la o petrecere, iar acum trebuie sa se intoarca acasa inainte ca parintii lui sa ii observe lipsa deoarece el nu le-a spus nimic despre petrecere. Ajuta-l sa ajunga cu bine acasa , tinandu-i masina pe drum si evitand celelalte masini.
Control: pentru a juca acest joc se foloseste tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Soferul Beat doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Soferul Beat - Jocuri pentru copii

Soferul Beat Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Soferul Beat pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Soferul Beat este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Soferul Beat, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri online, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri de condus, Jocuri condus ,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Soferul Beat pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games