Jocuri Soferul Ed


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Soferul Ed

Descriere: Ed este un baiat care tocmai a inceput scoala de soferi. El insa, nu se pricepe deloc la condus, de aceea, are nevoie de ajutorul tau. Mai intai trebuie sa il ajuti sa treaca cu bine de lectiile de condus cum ar fi parcari laterale si multe alte probe. Ajuta-l sa se pregateasca foarte bine pentru a lua examenul cu brio! Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura
Publicitate

Jucati acum Soferul Ed doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Soferul Ed - Jocuri pentru copii

Soferul Ed Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Soferul Ed pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Soferul Ed este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Soferul Ed, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri de condus, Jocuri condus, Jocuri scoala de soferi, Jocuri cu scoala de soferi, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Soferul Ed pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games