Jocuri Spalatorie De Haine


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Pentru Fete > Spalatorie De Haine

Descriere: Parintii tai si-ai deschis o spalatorie de haine, o afacere care este un adevarat succes. Cu toate ca parintii tai nu lipsesc nici o zi de la spalatorie in aceasta luna au decis sa isi ia un concediu bine meritat; asa ca, spalatoria va ramanea pe mainile tale in aceasta luna. Dovedeste-le parintiilor tai ca esti o domnisoara capabila sa intretina o afacere si ai grija ca spalatoria sa se bucure de acelasi succes cand vor veni parintii tai din vacanta. Treaba ta este sa pui hainele murdare ale clientiilor in masinile de spalat si dupa ce sunt gata sa le calci. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Spalatorie De Haine doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Spalatorie De Haine - Jocuri pentru copii

Spalatorie De Haine Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Spalatorie De Haine pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Spalatorie De Haine este un joc din categoria Jocuri Pentru Fete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Spalatorie De Haine, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocrui pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri spalatorie de haine, Jocuri cu spalatorie de haine, Jocuri spalatorie haine, Jocuri cu spalatorie haine,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Spalatorie De Haine pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games