Jocuri Special Ops


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Special Ops

Descriere: Ai fost trimis intr-o misiune extrem de importanta. Pentru inceput vei fi infiltrat intr-o baza secreta a teroristilor. Treaba ta este sa ii elimini pe toti, unul cate unul. Trebuie insa, sa fi ochii-n patru la tot ce misca, ca nu cumva sa fi impuscat sau sa arunce cineva o grenada. Multa bafta!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura si tasta "SPACE" pentru a trage cu arma
Publicitate

Jucati acum Special Ops doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Special Ops - Jocuri pentru copii

Special Ops Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Special Ops pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Special Ops este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Special Ops, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri de baieti, Jocuri pentru baieti, Jocuri baieti, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri cu teroristi, Jocuri teroristi, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Special Ops pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games