Jocuri Square Man 3


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Logice > Square Man 3

Descriere: Obiectivul tau este sa treci cu Omul Patrat in conditii de siguranta prin toate labirinturile nivelelor. Colecteaza cheile pentru a deschide usi si a invinge dusmanii. Folositi sagetile pentru a va deplasa. Sageata cu directia in sus o folositi pentru a sari in si din apa. Folositi trambulinele pentru sarituri mai mari. Daca strangeto patratele galbene puteti obtine mai multe puncte si Omul Patrat primeste viata in plus. Mult noroc!
Control: Se folosesc sagetile de la tastatura.
Publicitate

Jucati acum Square Man 3 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Square Man 3 - Jocuri pentru copii

Square Man 3 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Square Man 3 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Square Man 3 este un joc din categoria Jocuri Logice unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Square Man 3, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu omul patrat, Jocuri distractive, Jocuri de logica, Jocuri cu Square Man, Jocuri pentru copii, Jocuri cu sarituri, Jocuri packman, Jocuri amuzante,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Square Man 3 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games