Jocuri Square Man Reloaded


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Logice > Square Man Reloaded

Descriere: Omul Patrat se intoarce! Square-Man este acum impotriva monstrilor intr-o misiune uimitoare. Acest joc seamana foarte mult cu renumitul Pac-Man. Colectati stele, fructe, monede, etc si evitati monstrii care va ies in cale! Singura posibilitate de a infrange un monstru este sa-l prindeti pe la spate. Acest joc este plin de adrenalina si va ofera o dispozitie foarte buna!
Control: Se folosesc sagetile de la tastatura.
Publicitate

Jucati acum Square Man Reloaded doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Square Man Reloaded - Jocuri pentru copii

Square Man Reloaded Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Square Man Reloaded pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Square Man Reloaded este un joc din categoria Jocuri Logice unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Square Man Reloaded, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu pack man, Jocuri pentru copii, Jocuri distractive, Jocuri cu omul patrat, Jocuri de logica, Jocuri Square Man,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Square Man Reloaded pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games