Jocuri Standul Cu Inghetata


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Standul Cu Inghetata

Descriere: In vacanta de vara ai fost angajat pe o plaja sa vinzi inghetata. Ai mare grija sa te misti repede pentru ca clientii tai sa nu trebuiasca sa astepte deoarece, majoritatea dintre ei se grabesc. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Standul Cu Inghetata doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Standul Cu Inghetata - Jocuri pentru copii

Standul Cu Inghetata Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Standul Cu Inghetata pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Standul Cu Inghetata este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Standul Cu Inghetata, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu mancare, Jocuri mancare, Jocuri cu inghetata, Jocuri inghetata, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Standul Cu Inghetata pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games