Jocuri Standul Cu Prajituri


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Standul Cu Prajituri

Descriere: Sa-ti deschizi propriul stand cu prajituri nu este un lucru usor. Este mult de lucru pentru o singura persoana iar clientii sunt mereu grabiti. Incearca sa nu pierzi timpul foarte mult si sa pregatesti rapid prajiturile comandate de clienti. Daca cumva ai uitat reteta nu-ti face griji, arunca o privire in caietul tau rosu, de notite. Iar daca ingredientele sunt pe cale sa se termine, fa o comanda rapica prin telefon. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Standul Cu Prajituri doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Standul Cu Prajituri - Jocuri pentru copii

Standul Cu Prajituri Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Standul Cu Prajituri pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Standul Cu Prajituri este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Standul Cu Prajituri, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu mancare, Jocuri mancare, Jocuri cu prajituri, Jocuri prajituri, Jocuri patiser, Jocuri cu patiser, Jocuri cu restaurant, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Standul Cu Prajituri pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games