Jocuri Statia De Combustibil


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Statia De Combustibil

Descriere: Orasul tau devine din ce in ce mai mare. Toata lumea isi cumpara masini noi si au nevoie sa le alimenteze zilnic cu combustibil. Deoarece nu exista o statie de combustibil in oras, ti-a venit ideea de ati deschide una. Vei avea multi clienti si sigur te vei imbogati. Trebuie sa ai grija sa fi rapid, ca sa nu-i tii prea mult la coada. Mult noroc!
Control: Foloseste mouse-ul.
Publicitate

Jucati acum Statia De Combustibil doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Statia De Combustibil - Jocuri pentru copii

Statia De Combustibil Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Statia De Combustibil pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Statia De Combustibil este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Statia De Combustibil, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu masini, jocuri pentru copii, jocuri de copii, masini, combustibil, benzina, Motorina, oameni, statie de combustibil, autovehicule, Baieti, motorete, Motoscutere,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Statia De Combustibil pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games