Jocuri Stilul Anilor 1920


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Imbracat > Stilul Anilor 1920

Descriere: Cassandra este eleva la un liceu foare popular undeva in Paris. Acest liceu organizeaza in acest an un bal al bobocilor pe tema anilor 1920. De aceea, toti participantii trebuie sa poarte o vestimentatie cat mai aproape de stilul anilor 1920. Ajut-o pe Cassandra sa isi aleaga tinuta perfecta si ai grija de asemenea de machiajul si de coafura ei. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Stilul Anilor 1920 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Stilul Anilor 1920 - Jocuri pentru copii

Stilul Anilor 1920 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Stilul Anilor 1920 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Stilul Anilor 1920 este un joc din categoria Jocuri De Imbracat unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Stilul Anilor 1920, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri cu machiaj, Jocuri machiaj, Jocuri online, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Stilul Anilor 1920 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games