Jocuri Stunt Dirt Bike 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Motociclete > Stunt Dirt Bike 2

Descriere: Stunt dirt bike 2 este un joc de dificultate , in care te vei catara pe munti si vei merge in apa cu motorul sau cu atv-ul , depinde ce alegi . In acest joc va trebui sa iti alegi un vehicul din cele precizate mai sus , si sa treci traseul care creste in dificultate pe masura ce ajungi mai departe.
Control: Foloseste tastele directionale pentru a controla atv-ul sau motorul.
Publicitate

Jucati acum Stunt Dirt Bike 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Stunt Dirt Bike 2 - Jocuri pentru copii

Stunt Dirt Bike 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Stunt Dirt Bike 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Stunt Dirt Bike 2 este un joc din categoria Jocuri Cu Motociclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Stunt Dirt Bike 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu motociclete, Jocuri dirt bike, Jocuri cu motorete, Jocuri cu atv, Jocuri atvuri, Jocuri dificile, Jocuri cu autovehicule, Jocuri cu misiuni,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Stunt Dirt Bike 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games