Jocuri Sue Este Superstar


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Pentru Fete > Sue Este Superstar

Descriere: Prietena noastra Sue este aici cu o noua provocare pentru fiecare din noi. Ea doreste sa te angajeze ca designer personal. In acest joc trebuie sa o pregatesti pe prietena noastra pentru a merge la un concurs de modeling. Astfel, tu, trebuie sa te ocupi de hainele ei, de incaltaminte, de coafura si altele. Incearca sa formezi o tinuta fermecatoare pentru a obtine un punctaj cat mai mare. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Sue Este Superstar doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Sue Este Superstar - Jocuri pentru copii

Sue Este Superstar Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Sue Este Superstar pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Sue Este Superstar este un joc din categoria Jocuri Pentru Fete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Sue Este Superstar, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri sue, Jocuri cu sue, Jocuri cu haine, Jocuri haine, Jocuri de imbracat, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Sue Este Superstar pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games