Jocuri Super Buline


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Logice > Super Buline

Descriere: Super Bubbles este un nou super-joc care iti va solicita abilitatile logice. In acest joc trebuie sa combini cel putin 3 bile de aceeasi culoare pentru a reusi sa distrugi cat mai multe buline si sa supravietuiesti jocului. Cu cat mai multe bile combini de aceeasi culoare cu atat scorul tau va fi mai ridicat. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Super Buline doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Super Buline - Jocuri pentru copii

Super Buline Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Super Buline pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Super Buline este un joc din categoria Jocuri Logice unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Super Buline, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri combinatii culori, Jocuri cu combinatii culori, Jocuri combinatii de culori, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Super Buline pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games