Jocuri Super Faze Cu Motorul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Motociclete > Super Faze Cu Motorul

Descriere: In acest joc vei avea ocazia sa faci cele mai frumoase acrobatii pe malul marii mediterane. Alege-ti unul dintre cei 3 motociclisti si fa super faze cu motorul tau. Ai grija, deoarece motociclistul trebuie sa se odihneasca dupa fiecare cursa pentru a face fata obstacolelor.
Control: Cu SAGETILE mergi si faci scheme iar cu 1,2,3 faci super faze in aer.
Publicitate

Jucati acum Super Faze Cu Motorul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Super Faze Cu Motorul - Jocuri pentru copii

Super Faze Cu Motorul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Super Faze Cu Motorul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Super Faze Cu Motorul este un joc din categoria Jocuri Cu Motociclete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Super Faze Cu Motorul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu mottociclete, Jocuri motocross, Jocuri plaja, Jocuri pentru copii, Jocuri baieti, Jocuri cu moto, Jocuri moto,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Super Faze Cu Motorul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games