Jocuri Super Fotbal


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Sport > Super Fotbal

Descriere: Joaca Super Fotbal, jocul numarul 1 al vedetelor din Liga Campionilor. Loveste cu piciorul mingea de fotbal de la un jucator la altul si strange stelele, baloanele de pe cer ca sa strangi cat mai multe puncte. Mentine mingea in miscare ca sa aiba cat mai mare viteza si sa poti castiga jocul mai usor. Controleaza jucatorii care primesc mingea si paseaza de la unul la altul pana iti expira timpul acordat. Spor la fotbal!
Control: Se foloseste mouse-ul pentru a suta mingea.
Publicitate

Jucati acum Super Fotbal doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Super Fotbal - Jocuri pentru copii

Super Fotbal Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Super Fotbal pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Super Fotbal este un joc din categoria Jocuri Sport unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Super Fotbal, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu fotbal, Jocuri fotbal, Jocuri football, Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri pentri baieti, Jocuri cu mingea, Jocuri de fotbal, Jocuri meci de fotbal, Jocuri pepsi, Joc reclama pepsi, Jocuri,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Super Fotbal pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games