Jocuri Super Lunetistul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > Super Lunetistul

Descriere: Faci parte din trupele de elita ale armatei si ai fost trimis intr-o misiune speciala. Ai la dispozitie o arma cu luneta si o multime de gloante pentru a neutraliza inamicii si a-ti duce misiune la bun sfarsit. Ai mare grija de tine! Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul si tastele "W", "A", "S", "D", "E" si "C"
Publicitate

Jucati acum Super Lunetistul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Super Lunetistul - Jocuri pentru copii

Super Lunetistul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Super Lunetistul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Super Lunetistul este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Super Lunetistul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri pentru copii, Jocuri cu batai, Jocuri batai, Jocuri lupte, Jocuri cu lupte, Jocuri cu razboi, Jocuri razboi, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Super Lunetistul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games