Jocuri Super Mario Tractor


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Mario > Super Mario Tractor

Descriere: Mai tineti minte care era unul din targeturile lui Mario in majoritatea jocurilor lui ? Daca nu va amintiti, va reamintim noi: sa colecteze cat mai multi banuti de aur! In Super Mario Tractor, Mario a plecat in lume conducand un tractor cu remorca, pentru a putea strange si mai multi banuti de aur in remorca tractorului ce il conduce. Un joc foarte distractiv, care s-ar fi incadrat perfect intr-o categorie Jocuri cu tractoare, deoarece misiunea ta este sa conduci tractorul cu remorca. Recomandarea noastra este sa conduci incet si cu atentie, in caz contrar vei pierde banutii pe drum.
Control: Condu tractorul in Super Mario Tractor folosind tastele sageti. Mergi incet pentru a nu balansa foarte tare remorca tractorului. Aceasta nu este acoperita si risti sa iti sara banutii de aur din ea.
Publicitate

Jucati acum Super Mario Tractor doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Super Mario Tractor - Jocuri pentru copii

Super Mario Tractor Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Super Mario Tractor pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Super Mario Tractor este un joc din categoria Jocuri Mario unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Super Mario Tractor, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Super Mario Tractor pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games