Jocuri Super Mario


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Mario > Super Mario

Descriere: Minunatele aventuri ale lui Mario continua cu un nou joc senzational, "Super Mario". In acest joc personajul nostru indragit trebuie sa treaca mai multe niveluri pline de obstacole si de rau-facatori care vor sa il opreasca pe Mario din calatoria sa. Ajuta-l sa treaca cu bine toate nivelurile.
Control: Pentru a juca acest joc se folosesc sagetile de la tastatura si tasta "SPACE".
Publicitate

Jucati acum Super Mario doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Super Mario - Jocuri pentru copii

Super Mario Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Super Mario pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Super Mario este un joc din categoria Jocuri Mario unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Super Mario, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri copii, Jocuri pentru copii, Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri noi, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri distractive,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Super Mario pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games