Jocuri Super Motociclete 3D


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > Super Motociclete 3D

Descriere: Super Motociclete 3D este un super joc 3D din categoria jocuri cu motociclete de curse. Intreceti toti rivalii si castigati campionatul de cross. In acest joc trebuie sa faci salturi inalte si sa termini cursa cu bine. Poti alege sa joci cu un baiat sau cu o fata, iti poti alege motocicleta si culoarea acesteia. Succes!
Control: Se folosesc sagetile de la tastatura pentru a conduce motocicleta, space pentru frana si tastele Z, X, C pentru a face trucuri in aer.
Publicitate

Jucati acum Super Motociclete 3D doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Super Motociclete 3D - Jocuri pentru copii

Super Motociclete 3D Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Super Motociclete 3D pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Super Motociclete 3D este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Super Motociclete 3D, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu motociclete 3D, Jocuri noi, Jocuri pentru copii, Jocuri gratis, Jocuri pentru baieti, Jocuri motociclete, Jocuri curse, Jocuri 3D, Jocuri motocross, Jocuri scheme pe motocicleta, Jocuri copetitii sportive,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Super Motociclete 3D pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games