Jocuri Super Parcari 2


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Super Parcari 2

Descriere: Candystand ne-a propus un joc nou cu parcari, Super parcari 2. Scopul jocului este sa parchezi un autoturism pe diferite locuri de parcare, fara sa il accidentezi. De cele mai multe ori, locul de parcare se afla intr-o zona aglomerata, manevrele de parcare realizandu-se cu dificultate. Ne bazam pe bunele tale abilitati de sofer si iti dorim sa reusesti sa parchezi masina pe toate zonele puse la dispozitie. Jocul se desfasoara contra timp, deci grabeste-te !
Control: Condu masina pe care o vei parca, folosindu-te de tastele directionale. Dupa ce ai finalizat parcarea, apasa tasta Space pentru a o valida.
Publicitate

Jucati acum Super Parcari 2 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Super Parcari 2 - Jocuri pentru copii

Super Parcari 2 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Super Parcari 2 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Super Parcari 2 este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Super Parcari 2, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Super Parcari 2 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games