Jocuri Super Pescar


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Super Pescar

Descriere: Dupa o saptamana grea de munca la birou, Bill, s-a hotarat sa se relaxeze mergand la pescuit. Ajuta-l sa prinda cat mai multi pesti pe care apoi sa ii vinda si sa isi faca cativa bani in plus. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Super Pescar doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Super Pescar - Jocuri pentru copii

Super Pescar Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Super Pescar pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Super Pescar este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Super Pescar, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri cu pesti, Jocuri pesti, Jocuri cu pescari, Jocuri pescari, Jocuri cu pescuit, Jocuri pescuit, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Super Pescar pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games