Jocuri Super Pescarul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Super Pescarul

Descriere: In noul joc "Super Pescarul" te afli la un concurs de pescuit pe un lac imens, vestit pentru populatia de pesti. Printre peste este foarte probabil sa gasesti insa si cisme vechi dar si comori totodata! Concursul se desfasoara contratimp si trebuie sa atingi un minimum de scor pentru a trece la urmatorul nivel. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Super Pescarul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Super Pescarul - Jocuri pentru copii

Super Pescarul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Super Pescarul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Super Pescarul este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Super Pescarul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri cu pescari, Jocuri pescari, Jocuri pentru pescari, Jocuri de pescari, Jocuri cu pescuit, Jocuri de pescuit, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Super Pescarul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games