Jocuri Super Safari


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Super Safari

Descriere: Esti pasionat de animale? In special de cele salbatice? Acum ai sansa sa fi managerul unei gradini zoo. in acest joc trebuie sa iti faci vizitatorii fericiti. Trebuie sa iei in consideratie dorintele lor si in functie de aceasta sa primesti un punctaj cat mai mare. Ei vor vrea sa faca poze la un animal anume, asa ca du-i la acel animal si cu punctele adunate imbunatateste-ti serviciile de la gradina zoologica. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Super Safari doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Super Safari - Jocuri pentru copii

Super Safari Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Super Safari pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Super Safari este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Super Safari, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri cu masina, Jocuri masina, Jocuri animale, Jocuri cu animale, Jocuri cu zoo, Jocuri zoo, Jocuri safari, Jocuri cu safari,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Super Safari pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games