Jocuri Super Salon Sara


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Pentru Fete > Super Salon Sara

Descriere: Sara si-a indeplinit in sfarsit vizul de-o viata, si anume, si-a deschis un super salon spa in centrul orasului. Acum ea trebuie sa aiba grija de clientii ei si sa le indeplineasca toate dorintele contra timp pentru ca sa castige cat mai multi bani. Insa, trebuie sa ai grija pentru ca daca clientii nu sunt multumiti de rezultat vor pleca fara sa plateasca tot ceea ce le-ai facut. Vei avea mai multe niveluri, fiecare devenind din ce in ce mai greu. Ajut-o pe Sara sa faca din salonul ei un mega succes. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Super Salon Sara doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Super Salon Sara - Jocuri pentru copii

Super Salon Sara Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Super Salon Sara pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Super Salon Sara este un joc din categoria Jocuri Pentru Fete unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Super Salon Sara, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri distractive, Jocuri amuzante, Jocuri salon spa, Jocuri cu salon spa,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Super Salon Sara pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games