Jocuri Super Serif


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > Super Serif

Descriere: In acest joc esti un serif care incearca sa isi faca treaba printre hotii care au ajuns sa se certe intre ei si acum se bat, distrugand unul dintre localurile din oras. Aduna-ti curajul si arata-le cine e omul legii. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura si tastele "Z", "X" si "C"
Publicitate

Jucati acum Super Serif doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Super Serif - Jocuri pentru copii

Super Serif Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Super Serif pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Super Serif este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Super Serif, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri cu batai, Jocuri batai, Jocuri cu lupte, Jocuri lupte, Jocuri amuzante, Jocuri cu serif, Jocuri serif, Jocuri cowboy, Jocuri cu cowboy, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Super Serif pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games