Jocuri Super Skater 3


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Sport > Super Skater 3

Descriere: In acest joc te antrenezi din greu cu skate-ul printr-un oras aglomerat. Vei intalni multe obstacole peste care va trebui sa sari si, cu aceasta ocazie, de ce nu, sa incerci sa faci cateva smecherii. Multa bafta!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura si tastele "Z", "X", "V", "G" si "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Super Skater 3 doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Super Skater 3 - Jocuri pentru copii

Super Skater 3 Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Super Skater 3 pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Super Skater 3 este un joc din categoria Jocuri Sport unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Super Skater 3, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri cu skateboard, Jocuri skateboard, Jocuri cu skateri, Jocuri skateri, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Super Skater 3 pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games