Jocuri Super Tancurile


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Strategie > Super Tancurile

Descriere: Scopul acestui joc este sa distrugi cat mai repede rezervorul tancului inamicului tau, inainte ca acesta sa ajunga la tine. Poti sa alegi intre 12 tipuri de artilerie diferite de la bombele scatter la lovituri aeriene si caracteristici realiste, cum ar fi rezervor de combustibil, dimensiuni de motoare, etc. Poti alege sa te joci in desert, multi si alte locatii. Multa distractie!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura, tasta"SPACE", tasta "Q" si "W"
Publicitate

Jucati acum Super Tancurile doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Super Tancurile - Jocuri pentru copii

Super Tancurile Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Super Tancurile pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Super Tancurile este un joc din categoria Jocuri De Strategie unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Super Tancurile, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri pezo, Pezo, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri online, Jocuri cu tancuri, Jocuri tancuri, Jocuri batalii, Jocuri cu batalii,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Super Tancurile pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games