Jocuri Super Taximetristul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Super Taximetristul

Descriere: In acest joc, esti un super taximetrist care incearca sa isi faca clientii cat mai fericiti. Lucrezi pe o masina intr-un oras aglomerat si singurul lucru care le aduce bucurie clientilor este viteza cat mai mare cu care conduci. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura
Publicitate

Jucati acum Super Taximetristul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Super Taximetristul - Jocuri pentru copii

Super Taximetristul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Super Taximetristul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Super Taximetristul este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Super Taximetristul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri pentru copii, Jocuri cu taxi, Jocuri taxi, Jocuri de condus, Jocuri condus, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Super Taximetristul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games