Jocuri Supercars


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Supercars

Descriere: Supercar Madness un joc pentru cei pasionati de curse de masini si viteza! Ce joc ar putea fi mai bun decat unul de mare viteza care poate creste adrenalina, masini de curse si frau liber la condus! Intrati in cea mai mare cursa de masini si luptativa pentru a castiga trofeul. Cu fiecare nivel castigat veti avansa, iar abilitatea de a conduce va fi mult mai buna. Fiecare nivel trecut creste dificultatea si provocarea este mai mare. Bucurati-va de joc.
Control: Se folosesc sagetile pentru condus, iar tasta space pentru franare.
Publicitate

Jucati acum Supercars doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Supercars - Jocuri pentru copii

Supercars Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Supercars pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Supercars este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Supercars, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de curse, Jocuri slalom, Jocuri autostrada, Jocuri curse, Jocuri romanesti, Jocuri de viteza, jocuri masini autostrada, Jocuri cu adreanlina, Jocuri provocatoare, Jocuri supermasini, Supercars, Supermasini,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Supercars pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games