Jocuri Supravietuieste Crizei


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Supravietuieste Crizei

Descriere: Supravietuieste crizei este un nou super joc de actiune, in care tie iti revine rolul unui soldat, unui lunetist care se infiltreaza in baza dusmanilor si creeaza un adevarat haos in mijlocul lor si totodata o confuzie deoarece nimeni nu isi da seama din ce parte sunt trase gloantele. Impusca toti soldatii adversari si treci prin toate cele 10 nivele grozave. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Supravietuieste Crizei doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Supravietuieste Crizei - Jocuri pentru copii

Supravietuieste Crizei Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Supravietuieste Crizei pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Supravietuieste Crizei este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Supravietuieste Crizei, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri de copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu arme, Jocuri arme, Jocuri de actiune, Jocuri actiune, Jocuri shooting, Jocuri cu armata, Jocuri armata, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Supravietuieste Crizei pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games