Jocuri Suturi Pe Poarta Cu Ronaldo


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Fotbal > Suturi Pe Poarta Cu Ronaldo

Descriere: Ronaldo se antreneaza pentru un meci foarte dificil si trebuie sa marcheze goluri din mai multe pozitii. El este un atacant foarte bun si nu trebuie sa rateze ocaziile de gol. Tine cont de directia vantului si suteaza pe poarta cu efect. Pacaleste-ti portarul si marcheaza cele mai frumoase goluri.
Control: Pentru a suta pe poarta trebuie sa faci click pe mingea din dreapta ecranului de joc. Este nevoie sa apesi de mai multe ori pe minge, pentru a seta directia mingii, puterea de sutare si efectul.
Publicitate

Jucati acum Suturi Pe Poarta Cu Ronaldo doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Suturi Pe Poarta Cu Ronaldo - Jocuri pentru copii

Suturi Pe Poarta Cu Ronaldo Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Suturi Pe Poarta Cu Ronaldo pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Suturi Pe Poarta Cu Ronaldo este un joc din categoria Jocuri Fotbal unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Suturi Pe Poarta Cu Ronaldo, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu suturi pe poarta, Jocuri cu ronaldo, Jocuri cu fotbalisti, Jocuri cu vedete, Jocuri fotbal noi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Suturi Pe Poarta Cu Ronaldo pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games