Jocuri Taco Bar


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri De Gatit > Taco Bar

Descriere: In acest joc ai fost angajat la un stand de mancare cu specific mexican. Pentru inceput trebuie sa inveti cateva retete de sandwich-uri. Nu va fi greu pentru ca, la nevoie, poti sa te uiti in cartea de bucata sa iti amintesti ingredientele nedecare. Nu uita sa iti comanzi din timp alimentele necesare pentru prepararea sandwich-urilor pentru ca sa nu fie nevoie ca, clientii tai sa astepte. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza mouse-ul
Publicitate

Jucati acum Taco Bar doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Taco Bar - Jocuri pentru copii

Taco Bar Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Taco Bar pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Taco Bar este un joc din categoria Jocuri De Gatit unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Taco Bar, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu mancare, Jocuri mancare, Jocuri cu restaurant, Jocuri restaurant, Jocuri taco, Jocuri cu taco, Jocuri bar, Jocuri cu bar, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Taco Bar pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games