Jocuri Tancul Distrugator


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Tancuri > Tancul Distrugator

Descriere: Va trebui sa distrugi toate tancurile inamicilor . Ai grija la celelalte tancuri sa nu te distruga ele mai intai , fara sa apuci sa tragi tu in ele. Dupa prima misiune facuta , vei putea sa iti echipezi tancul , luand niste armuri sau alte gloante mai puternice.
Control: Foloseste mouse-ul pentru a trage cu bombe si tastele directionale pentru a defila prin baza.
Publicitate

Jucati acum Tancul Distrugator doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Tancul Distrugator - Jocuri pentru copii

Tancul Distrugator Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Tancul Distrugator pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Tancul Distrugator este un joc din categoria Jocuri Cu Tancuri unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Tancul Distrugator, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu tancuri, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri cu arme, Jocuri cu gloante, Jocuri cu bombe, Jocuri tank, De distrus tancuri,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Tancul Distrugator pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games