Jocuri Taurul Razboinic


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Impuscaturi > Taurul Razboinic

Descriere: Taurul razboinic se afla intr-un abator, unde incepe un adevarat razboi. Inarmat cu un intreg arsenal de lupta tu trebuie sa il ajuti sa treaca de macelarii care vor sa il prinda si sa il faca conserva. Ai grija pentru ca jocul va deveni din ce in ce mai greu asa ca dupa fiecare nivel trebuie sa cumperi armament.
Control: Foloseste sagetile pentru a te deplasa, tasta A pentru lovituri, tasta S pentru a sari, tasta D pentru a trage cu arma si de pe tasta F blochezi atacul adversarului.
Publicitate

Jucati acum Taurul Razboinic doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Taurul Razboinic - Jocuri pentru copii

Taurul Razboinic Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Taurul Razboinic pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Taurul Razboinic este un joc din categoria Jocuri Cu Impuscaturi unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Taurul Razboinic, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, jocuri pentru copii, jocuri cu impuscaturi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Taurul Razboinic pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games