Jocuri Taximetristul Maimuta


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Taximetristul Maimuta

Descriere: In acest joc tu joci rolul unei maimute careia tocmai is s-a oferit un post de munca ca si taximetrist. Treaba ta este sa te feresti de politie prin oras si sa ajungi la clientii tai pe care sa ii duci apoi la locul pe care ti-l indica. Ai grija sa conduci rapid ca sa iti faci clientii fericiti si sa obti un punctaj cat mai mare. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se foloseste mouse-ul si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Taximetristul Maimuta doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Taximetristul Maimuta - Jocuri pentru copii

Taximetristul Maimuta Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Taximetristul Maimuta pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Taximetristul Maimuta este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Taximetristul Maimuta, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu taxi, Jocuri taxi, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Taximetristul Maimuta pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games