Jocuri Taximetristul


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Cu Masini > Taximetristul

Descriere: Aceasta este scoala pentru taxi.Este una dintre cele mai bune scoli care reuseste anual sa invete nenumarati doritori.Avem aici un elev care se afla exact la examen.El trebuie sa parcheze taxiul exact unde ii este dat.Hai sa il ajutam sa poata trece toate examenele!
Control: Pentru a te juca acest joc se utilizeaza sagetiile de la tastatura
Publicitate

Jucati acum Taximetristul doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Taximetristul - Jocuri pentru copii

Taximetristul Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Taximetristul pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Taximetristul este un joc din categoria Jocuri Cu Masini unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Taximetristul, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri online, Jocuri gratis, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri noi, Jocuri de fete, Jocuri pentru fete, Jocuri fete, Jocuri de copii, Jocuri pentru copii, Jocuri copii, Jocuri cu taxiuri, Jocuripezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Taximetristul pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games