Jocuri Taz Man


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate
Descriere: Taz man este un monstru ce este in cautare de mancare . Acest joc face parte din categoria jocuri pacman in care personajul din acel joc , trebuia sa stranga cat mai multa mancare , fara sa fie mancat chiar el de panzicii acestui labirint. Trebuie sa fii foarte perspicace, sa urmaresti fiecare miscare a paznicilor, si sa ai grija sa nu dai cap in cap cu unul din ei . Acest joc pentru copii se potriveste exact celor mici , care cauta jocuri anti plictiseala.
Control: Pentru a-l controla pe taz man si implicit pentru a strange cat mai multa mancare vei folosi tastele directionale ce te vor ajuta sa te plimbi prin labirint. Incearca sa prinzi si bonusurile care te vor ajuta sa te deplasezi mai repede, lasandu-i in urma pe monstrii de paznici.
Publicitate

Jucati acum Taz Man doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Taz Man - Jocuri pentru copii

Taz Man Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Taz Man pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Taz Man este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Taz Man, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri cu taz man, Jocuri pacman, Jocuri de perspicacitate, Jocuri cu paznici, Jocuri anti plictiseala, Jocuri de plictiseala, Jocuri cu monstri, Jocuri de mancat mancare,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Taz Man pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games