Jocuri Tenis La Dublu


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri 3D > Tenis La Dublu

Descriere: Ti-am pregatit jocuri de tenis in care va trebui sa te zbati pentru a castiga cat mai multe trofee . In acest joc miniclip ai posibilitatea de a mai chema un prieten pentru a va juca amandoi . Acest joc se poate juca la dublu . Vei juca tenis de camp la dublu alegandu-ti la alegere un jucator , fie baiat , fie fata , cu care vei incerca sa faci senzatie la aceste turnee. Acest joc are o grafica foarte reusita in format 3d .
Control: Foloseste tasta X pentru a servi , si tastele directionale pentru a directiona mingea , iar tasta Z pentru a arunca mingea cu bolta peste adversari . Foloseste si tasta SPACE pentru a scapa de vizualizarea reluarii .
Publicitate

Jucati acum Tenis La Dublu doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Tenis La Dublu - Jocuri pentru copii

Tenis La Dublu Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Tenis La Dublu pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Tenis La Dublu este un joc din categoria Jocuri 3D unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Tenis La Dublu, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri de tenis, Jocuri tenis 3d, Jocuri 3d, Jocuri miniclip, Miniclip 3d, Jocuri tenis de camp la dublu, Tenis de camp, Tenis in doi,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Tenis La Dublu pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games