Jocuri Tequila Zombie


Feed
Jocuri RSS Feed 2.0


Publicitate

Jocuri Pentru Copii 2020 > Jocuri Distractive > Tequila Zombie

Descriere: In acest joc trebuie sa te aperi de zombie cu orice gasesti, cu sabia, cu pistolul, etc. Incearca sa nu-i lasi sa se apropie de tine cu niciun pret! Doboara-i pe toti si fa din lumea aceasta un loc mai sigur. Mult noroc!
Control: Pentru a juca acest joc se utilizeaza sagetile de la tastatura si tasta "SPACE"
Publicitate

Jucati acum Tequila Zombie doar pe Pezo.ro

Ti-a placut acest joc?

Tequila Zombie - Jocuri pentru copii

Tequila Zombie Va multumim pentru ca ati ales sa va distrati cu noi pe cel mai tare site de jocuri din Romania, PEZO.ro. Ati jucat jocul pentru copii Tequila Zombie pe pezo.ro, site-ul vostru favorit cu jocuri pentru copii gratis si online. Tequila Zombie este un joc din categoria Jocuri Distractive unde veti putea gasi cele mai bune jocuri pentru voi. Daca iti place jocul Tequila Zombie, te rugam sa il acorzi un vot, pentru o mai buna selectie a celor mai bune si frumoase jocuri pentru copii din Romania. Ramaneti alaturi de noi si va garantam distractie la maxim! Jocuri PEZO cel mai tare!
Etichete: Jocuri noi, Jocuri gratis, Jocuri online, Jocuri pentru copii, Jocuri de copii, Jocuri copii, Jocuri amuzante, Jocuri distractive, Jocuri cu zombie, Jocuri zombie, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri impuscaturi, Jocuri shooting, Jocuri cu shooting, Jocuri cu batai, Jocuri batai, Jocuri pezo, Pezo,

Comentarii

Copyright 2012 Jocuri pentru copii - Politica de confidentialitate

Jocuri Tequila Zombie pentru copii

- Jocuri Gratis - Cele Mai Frumoase Jocuri Copii
Zuma Online - Free Games